Nylands Städ

Proffs på rengöring!

Räkna på jobb?

Ann-Christine Lundqvist
070-658 03 41
info@nylandsstad.com

Ann-Christine Lundqvist, VD Nylands Städ

Våra tjänster

Dela sida:

Golvvård

Professionell golvvård och stenslipning

Att ha välskötta golv är avgörande för att upprätthålla en ren och attraktiv inomhusmiljö. Oavsett om golven är av plast, linoleum, trä eller sten, är Nylands Städ att lita på för att ta hand om alla dina golvytor. Med vårt omfattande utbud av tjänster och expertis kan vi återställa dina golv till sin ursprungliga glans och ge dem längre livslängd.

Professionell rengöring och underhåll för plast- och linoleumgolv:

Plast- och linoleumgolv är vanliga i både kommersiella och privata fastigheter. Dessa golvtyper kräver regelbunden rengöring och underhåll för att behålla sin estetik och funktionalitet. Hos Nylands Städ erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att rengöra och skydda dina plast- och linoleumgolv. Vår erfarna personal använder sig av specialiserade produkter och tekniker för att ta bort smuts, fläckar och slitage. Resultatet är rena och skinande golv som ser ut som nya.

Trägolv – vackert och hållbart med rätt vård:

Trägolv är tidlösa och ger en naturlig och varm känsla till ditt hem eller kontor. För att behålla deras skönhet och hållbarhet kräver trägolv regelbunden vård och underhåll. Vi erbjuder professionell rengöring, polering och ytbehandling för att bevara träets naturliga glans och skydda det mot slitage och skador. Oavsett om det handlar om parkett, laminat eller massivt trä, kan vår personal ge dina trägolv den omsorg de förtjänar.

Stenslipning för att återställa och förnya stengolv:

Stengolv ger en elegant och sofistikerad atmosfär till alla inomhusmiljöer. Men över tiden kan stengolv bli repiga, matta och slits ner. För att återställa och förnya dina stengolv erbjuder Nylands Städ professionell stenslipningstjänst. Med hjälp av slipmaskiner och kunskap kan vi ta bort repor, fläckar och ojämnheter från dina stengolv. Resultatet blir en spegelblank yta som förvandlar hela rummet.

Du kan lita på Nylands Städ för din golvvård:

Med årtionden av erfarenhet och en passion för kvalitet är Nylands Städ ditt pålitliga val för golvvård. Vi är engagerade i att leverera överlägsna resultat och kundnöjdhet. Vårt team har expertis inom rengöring och underhåll av alla typer av golvytor, inklusive plast, linoleum, trä och sten. Vi anpassar våra tjänster efter dina specifika behov och ser till att dina golv får den omsorg de förtjänar. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att bevara skönheten i dina golv och skapa en renare och mer inbjudande miljö.

Nylands städ erbjuder golvvård i bland annat Kramfors, Härnösand, Timrå, Sollefteå, Örnsköldsvik, Sundsvall och Ånge.
Golvvård i trapp. Trappstäd

Du bokar golvvård med mig.

Anna Wedin

Kund- och säljansvarig Specialrengöringar

Vill du veta mer?

Hör av dig via kontaktuppgifterna nedan eller använd formuläret så återkommer vi!