Miljö

Kommentarer inaktiverade för Miljö

För oss på Nylands Städ är det alltid viktigt att tänka på vår miljö samt värna om vår personal- och kunders hälsa, när vi väljer produkter och metoder. Därför har vi valt att jobba med bland annat TersanoUltra H20 och I-mop från OrboTech.

 

Tersano – Bakteriedödande egenskaper på ett miljövänligt sätt

 

I vår dagliga städning utför vi desinfektion med miljövänliga Tersano ozonvatten som klarat samtliga tester mot Corona och besegrar effektivt viruset. Vi kan därmed desinficera alla kontakt ytor och föremål helt utan miljöfarliga kemikalier. Tersano är starkare än klorin men lika skonsamt som kranvatten, helt ofarligt för människor och miljö.

 

 

Ultra H20 – Ultrarent vatten är skonsamt

 

Med Ultra H20 från OrboTech rengör vi effektivt utan onödiga rengöringsmedel och kemikalier. Med det ultrarena vattnet blir det riktigt rent, och vi är samtidigt skonsamma mot miljön. Det lämnar heller inga fläckar och är skonsamt mot ytor och material. Vi putsar även fönster utvändigt med Ultra H2O och höghöjdsutrustning.

 

 

I-mop- Kombiskurmaskin

 

För att göra den dagliga städningen lättsammare, använder vi oss ofta av I-mop. Den ”lilla” kombiskurmaskinen som kommer åt under bord och trånga utrymmen. Vi skurar bara med vatten!

 

 

» » Miljö
On augusti 17, 2020
By

Comments are closed.

« »